Vakantieaanbiedingen in het voorjaar 2021

Het is al corona wat de klok slaat het laatste jaar en de Belgen verlangen meer dan ooit naar een welverdiende vakantie. Helaas is het gevaar voor besmetting nog te groot. Tot en met 18 april geldt er een reisverbod voor niet-essentiële reizen naar het buitenland. Gelukkig mochten vanaf 8 februari vakantieparken en campings terug open. De uitbaters van vakantieparken en kampeerterreinen slaan je intussen om de oren met fikse kortingen voor vakantieaanbiedingen in de (inmiddels verlengde) paasvakantie en in het voorjaar 2021. Ons advies? Ga op vakantie in eigen land, en profiteer van de interessante vakantieaanbiedingen in de verlengde paasvakantie! Hieronder een overzicht. 

Vakantieaanbiedingen voorjaar 2021: parken

Center Parcs

Center Parcs hoeven we waarschijnlijk niet voor te stellen. De groep bezit vijf vakantieparken in België. Terhills Resort (opent medio 2021), Erperheide en De Vossemeren liggen in Limburg, het park Les Ardennes vind je in Vielsalm (provincie Luxemburg) en park De Haan ligt aan de kust. Center Parcs verhuurt bungalows, appartementen en hotelkamers. De parken worden voortdurend vernieuwd. Op het domein vind je onder meer sportvoorzieningen, speeltuinen, een kinderboerderij en een overdekte Market Dome met winkeltjes en horecagelegenheden. Center Parcs is vooral bekend om de fantastische subtropische zwembaden. Wegens corona blijven de horecagelegenheden en de subtropische zwembaden tot nader order gesloten, maar van de meeste andere voorzieningen mogen de gasten wel volop genieten. 

Sunparks

Ook interessante vakantieaanbiedingen in het voorjaar bij Sunparks! In België zijn er twee vakantieparken van Sunparks: de Kempense Meren in Mol en Sunparks Oostduinkerke-aan-Zee. Het aanbod van Sunparks is vergelijkbaar met dit van Center Parcs. Je verblijft in een bungalow of hotelkamer. Op het vakantiedomein beschik je over uitgebreide sportvoorzieningen, speeltuinen voor de kinderen en een groot subtropisch zwembad. 

Uniek bij Sunparks: je mag jouw verblijf betalen met ecocheques! Onlangs werd Sunparks immers bekroond met het Green Key Certificaat. 

Roompot

De Nederlandse groep Roompot bezit drie vakantieparken in België: Park Eksel in Hechtel-Eksel, Breeduyn Village in Bredene en Parc La Clusure in Tellin. Je verblijft in comfortabele bungalows. Op de domeinen vind je onder meer een minimarket, speeltuinen voor kinderen en een buitenzwembad of zandstrand. 

Aanbiedingen van Roompot:

  • De eerste vakantie van het jaar wil je niet overslaan. Ga eropuit tijdens de krokusvakantie en boek een weekendje weg aan de Vlaamse kust. Vanaf Breeduyn Village loop je zo naar het strand!

    Vanaf 332 euro:
    vr. 19 februari 2021 – ma. 22 februari 2021
    Inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak, exclusief waarborg en toeristenbelasting.

  • Tot en met zondag 21 februari profiteer je nog van vroegboekvoordelen: genieten van de mooiste bestemmingen, met korting tot 20%. En wijzigen je plannen tóch? Met de extra flexibele omboekgarantie verandert je vakantie gewoon met je mee.

Park Molenheide

Park Molenheide in Houthalen-Helchteren werd in Nederland uitgeroepen tot het beste vakantiepark in België. Voor gezinnen met kinderen is Park Molenheide een paradijs, maar ook ouderen brengen hier een aangename vakantie door. Het park beschikt onder meer over een groot overdekt zwemparadijs, een overdekte binnenspeeltuin en de grootste minigolfbaan van Europa. Logeren doe je in vrijstaande bungalows. 

Aanbiedingen van Park Molenheide:

Park Molenheide pakt uit met volgende vakantieaanbiedingen in de paasvakantie 2021:

  • Dubbele vroegboekkorting tot -38% tot en met 7 maart 2021. 
  • Boeken voor 7 maart 2021? Dan is de boeking inclusief een terugbetalingsgarantie ter waarde van € 49,00. Kan de vakantie toch niet doorgaan, dan betaalt Molenheide met 100% zekerheid het huurbedrag terug in vorm van een overschrijving, dus niet als voucher.

Vakantieaanbiedingen voorjaar 2021: appartementen en suites

HolidaySuites.be

HolidaySuites.be verhuurt vakantieappartementen van 2 tot 11 personen aan de kust en in Limburg. De appartementen zijn steeds uitgerust met een keuken, badkamer en alles wat nodig is om jouw vakantie aangenaam te maken. In Blankenberge verhuurt HolidaySuites.be verblijven met zeezicht.

Over Even Op Stap

Even Op Stap: dé site waar je leuke ideetjes opdoet voor uitstapjes in gans België!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Een reactie plaatsen

Follow by Email

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, waarvan u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden.