Kerstmarkt Winterland 2023 met kerstshoppen in Hasselt

Het is het grootste winterevenement in Belgisch Limburg: Winterland Hasselt 2023. De 15de editie van Winterland Hasselt gaat door op het Kolonel Dusartplein vanaf 17 november 2023 tot en met 7 januari 2024. Combineer jouw bezoek aan de kerstmarkt Winterland 2023 met kerstshoppen in Hasselt! Even Op Stap stippelde een kerstwandeling van 2,5 kilometer uit die je door de belangrijkste winkelstraten en langs de bekendste bezienswaardigheden van Hasselt loodst, beginnend en eindigend bij Winterland 2023.

Hesselse Poepjee Winterland 2023 Hasselt
De draaimolen 'Hesselse Poepjee' is een vaste waarde op Winterland Hasselt
Kerstshoppen Hasselt Winterland 2023 kaart

(Kaartgegevens: OpenStreetMap)      

Begin- en eindpunt

Kolonel Dusartplein te Hasselt

Coördinaten vertrek- en eindpunt

N: 50.932197° O: 5 343813°

Afstand

2,5 kilometer

Parkeren

Ondergrondse parking Q-Park Dusart, of nabijgelegen parkings

Openbaar vervoer

Met de trein tot station Hasselt, daarna met de bus tot het Kolonel Dusartplein (diverse buslijnen mogelijk, zie routeplanner De Lijn)

Toegankelijkheid voor rolstoelen

De route is toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Bezienswaardigheden

Refugiehuis abdij Herkenrode, Sint-Quintinuskathedraal, Grote Markt, winkelstraat Koning Albertstraat, oud gerechtsgebouw Hasselt, winkelstraten Havermarkt en Kapelstraat, Virga Jessebasiliek, winkelstraten Aldestraat, Hoogstraat en Demerstraat, Minderbroederskerk, winkelstraten Minderbroedersstraat en Paardsdemerstraat, voormalig begijnhof, Winterland Hasselt 2023

Eten en drinken

Diverse horecazaken in het centrum van Hasselt, vooral in de omgeving van de Grote Markt. Tal van eet- en drankgelegenheden op Winterland Hasselt.

Gpx- en pdf-bestanden van deze kerstwandeling langs kerstmarkt Winterland 2023 met kerstshoppen in Hasselt

Raak de weg niet kwijt in Hasselt! Wie wil wandelen met gps-navigatie op smartphone of wandel-gps, kan hieronder het gpx-bestand van deze wandeling downloaden (te gebruiken met navigatie-app). Even Op Stap biedt ook een pdf-bestand aan met een gedetailleerde wandelkaart. Deze wandelkaart kun je gemakkelijk afprinten of bekijken op je smartphone. Voor het gpx-bestand en het pdf-bestand samen vragen wij een kleine bijdrage van 1,45 euro. De bestanden zijn onmiddellijk beschikbaar na online betaling.  

Christmas Hotel kerstmarkt Winterland 2023 Hasselt
Funhouse Christmas Hotel op het terrein van Winterland Hasselt

Kerstmarkt Winterland 2023 met kerstshoppen in Hasselt: onweerstaanbaar in de eindejaarsperiode

Winterland Hasselt 2023 is alweer de 15de editie van dit grootste winterevenement in Limburg. Vanaf vrijdag 17 november 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 kun je Winterland Hasselt gratis bezoeken. Een uitstap naar kerstmarkt Winterland 2023 met kerstshoppen in het centrum van Hasselt is ongetwijfeld een leuke activiteit tijdens de eindejaarsperiode. We beschrijven hieronder een kerstwandeling in Hasselt van 2,5 kilometer, die uiteraard langs Winterland 2023 passeert, maar ook langs de bekendste winkelstraten en bezienswaardigheden. Hier en daar geven we wat tips over leuke shops en horecazaken. In de eindejaarsperiode, vanaf 3/12/2023 tot en met 7/01/2024, zijn de meeste winkels in Hasselt ook op zondag open

's Avonds is Winterland Hasselt sfeervol verlicht

Beginnen aan het Kolonel Dusartplein

Het begin- en eindpunt van deze wandeling is het Kolonel Dusartplein, waar Winterland Hasselt doorgaat. Je kunt je auto parkeren in de ruime ondergrondse parkeergarage onder het plein. Wie met het openbaar vervoer komt (wat wij aanraden), neemt aan het treinstation van Hasselt een bus tot aan het Kolonel Dusartplein (zie Routeplanner De Lijn). Straks zullen we Winterland Hasselt uitvoerig verkennen en beschrijven. Eerst duiken we echter het stadscentrum in om te kerstshoppen en de kerstsfeer op te snuiven. 

Winterland 2023 op het Kolonel Dusartplein in Hasselt

Ga, met je rug naar Winterland Hasselt gekeerd, naar links en volg binnenring R70 tot net voor de Congostraat. Steek daar op het zebrapad de drukke binnenring R70 over naar de andere zijde en ga opnieuw naar links. Wandel ruim 120 meter langs het langwerpige plein tot aan de kruising met de Maastrichterstraat (rechts). Sla af naar rechts en wandel voort door de Maastrichterstraat.  

Refugiehuis abdij van Herkenrode Kerstmarkt Winterland 2023 Hasselt
Voormalig Refugiehuis van de abdij van Herkenrode

Langs het Refugiehuis van de abdij van Herkenrode

Na ruim honderd meter sla je de rechtsaf naar de Persoonstraat. Het historisch gebouw op de hoek van de Maastrichterstraat met de Persoonstraat is het voormalige Refugiehuis van de abdij van Herkenrode. Wanneer er een oorlog uitbrak, konden de zusters van de voormalige abdij in dit gebouw een veilig onderkomen vinden binnen de Hasseltse stadsmuren. Het Refugiehuis werd gebouwd in 1542. Sinds 2023 zijn het rectoraat en andere diensten van de universiteit van Hasselt (UHasselt) hier ondergebracht. 

Zijgevel van de Sint-Quintinuskathedraal

Kerstsfeer bij de Sint-Quintinuskathedraal en op de Grote Markt

In de Persoonstraat neem je het eerste kleine straatje aan je linkerzijde: Hemelrijk. Deze smalle straat, met een aantal leuke boetiekjes en bars, maakt een haakse bocht naar rechts en komt uit op de straat Zuivelmarkt, waar je naar links gaat tot aan de Sint-Quintinuskathedraal. Deze kathedraal is de hoofdkerk van het bisdom Hasselt. De onderbouw van de toren (met het huidige Beiaardmuseum) stamt nog uit de 11de eeuw; de rest van het gebouw werd in de 15de eeuw in gotische stijl opgericht. Als de deuren open zijn, moet je zeker een kijkje nemen in de kathedraal. Het Niehofforgel wordt beschouwd als het oudste kerkorgel in België. 

Koor Sint-Quintinuskathedraal Kerstmarkt Winterland Hasselt 2023 met kersthoppen
Het koor van de Sint-Quintinuskathedraal

Op dit ogenblik wordt het dak van de kathedraal gerenoveerd en staat de toren in de stellingen. Na je bezoek aan de kathedraal ga je via de Kortstraat (de straat die voor de toren van de kathedraal loopt) naar de Grote Markt. Dit centrale plein in Hasselt wordt omringd door tal van horecazaken. Wie honger of dorst heeft, vindt hier ongetwijfeld een geschikt plekje. Bemerk ook het fraai gerestaureerde vakwerkhuis ‘Het Sweert’ uit 1659, waarin een apotheek is gevestigd. Steek de Grote Markt diagonaal over naar de zuidwestelijke hoek en sla daar sla links af, naar de Koning Albertstraat

Grote Markt Kerstmarkt Winterland Hasselt
De Grote Markt te Hasselt met vakwerkhuis 'Het Sweert'

Kerstmarkt Winterland 2023 met kerstshoppen in de Hasseltse Koning Albertstraat

Zet je uitstapje naar de kerstmarkt Winterland 2023 met kerstshoppen voort in de Koning Albertstraat, een van de bekendste winkelstraten in Hasselt. Net zoals de andere shoppingstraten in de stad is de Koning Alberstraat in de kerstperiode rijkelijk voorzien van sierlijke decoratie en sfeervolle kerstverlichting. Vooral de grotere winkelketens zijn hier te vinden, met onder meer Jack & Jones, Hema, Standaard Boekhandel en Ici Paris XL. Shopaholics komen hier zonder twijfel aan hun trekken. 

Koning Albertstraat Kerstmarkt Winterland 2023
De drukbezochte winkelstraat Koning Albertstraat

Na ca. 150 meter sla je rechts af naar de Ridderstraat, waarin zich eveneens een aantal kleinere handelszaken bevinden. Bij het volgende kruispunt ga je opnieuw naar rechts, naar de Cellebroedersstraat. Zo’n vijftig meter verderop wandel je langs de zijgevel van het oud gerechtsgebouw van Hasselt, waarin vanaf 1936 tot 2012 gerechtelijke diensten waren gevestigd. In 2023 huisvest het oude gebouw een beroemde kindervriend: niemand minder dan Sinterklaas neemt er een maand lang zijn intrek, van 4 november tot en met 5 december.  

Oud Gerechtshof Kerstmarkt Winterland Hasselt
Het oud gerechtshof van Hasselt: tot 5 december het huis van Sinterklaas

Tot 5 december kun je even binnenlopen in het huis van Sinterklaas. Kinderen mogen er leuk spelen en bovendien mag iedereen de grote kamer zien waarin de Zwarte Pieten en Sinterklaas ’s nachts slapen. 

Het bed van de Sint in het Huis van Sinterklaas

Op het einde van de Cellebroedersstraat sla je af naar links en wandel je voort door de straat Havermarkt. Zo’n 45 meter verder moet je alweer rechts afslaan, in de smalle Peterseliesteeg, waarvan de toegang een beetje verborgen zit in de antieke gevel van het oude postgebouw met opschrift ‘Telegraaf -Telefoon’ (huisnummer 31). Let op: de toegang wordt afgesloten vanaf 18 uur! Loop door het smalle steegje tot aan de Kapelstraat, waar je naar rechts gaat. Wandel voort tot aan de ingang van de Virga Jessebasiliek, ca. 45 meter verder aan je rechterzijde. 

Oud Postgebouw Havermarkt Kerstmarkt Winterland 2023 met kerstshoppen
Het oude postgebouw aan de Havermarkt met toegang tot de Peterseliesteeg

Van de Virga Jessebasiliek naar de Demerstraat

Op je uitstapje naar de kerstmarkt Winterland 2023 met kerstshoppen in Hasselt, mag uiteraard een bezoek aan de beroemde Virga Jessebasiliek niet ontbreken. In de basiliek wordt een 14de-eeuwse houten beeldje van Maria vereerd, het Virga Jessebeeld. Aan het beeldje worden verschillende mirakels toegeschreven. In de kerstperiode moet je in de basiliek ook even naar de mooi versierde kerststal gaan kijken.   

De verlichte Virga Jessebasiliek 's avonds
Interieur Virga Jessebasiliek Hasselt Kerstmarkt Winterland 2023
Het interieur van de Virga Jessebasiliek met het Virga Jessebeeld

Verlaat de basiliek en neem de Onze-Lieve-Vrouwestraat, schuin tegenover de ingang van de basiliek. Nog even een tip voor lekkerbekken: recht tegenover de basiliek vind je Patisserie Cools (Kapelstraat 27), dé ‘place to be’ voor wie van lekkere taartjes houdt! In de Onze-Lieve-Vrouwestraat ga je bij het volgende kruispunt naar rechts en volg je weer een andere drukbezochte Hasseltse winkelstraat: de Aldestraat. Op het einde daarvan ga je haaks naar links, de Hoogstraat in, en je loopt rechtdoor naar de Demerstraat. Shoppingliefhebbers kunnen hier hun hart niet op, want zowel de Hoogstraat als de Demerstraat staan vol met interessante winkels.  

Demerstraat Hasselt Winterland 2023
UItgebreid shoppen in de verkeersvrije Demerstraat

Highlight tijdens kerstmarkt Winterland 2023 met kerstshoppen: Walputsteeg en Minderbroederskerk

Sla bij het eerstvolgende kruispunt in de Demerstraat links af, naar de Walputstraat. Een eindje verder passer je rechts de Walputsteeg, waar zich een brasserie en een hotel bevindt.  Volgens sommigen is de Walputsteeg de mooist versierde Hasseltse straat in de kersttijd. De Walputstraat loopt langs de achterzijde van het oude stadhuis van Hasselt, dat als stadhuis in gebruik was tot 2018. 

De magnifiek verlichte en versierde Walputsteeg

De Walputstraat komt uit in de Schrijnwerkersstraat, waar je naar rechts gaat. Recht voor jou zie je de Minderbroederskerk, ook bekend als Sint-Rochuskerk of ‘kerk van het Heilig Paterke‘. Een niet te missen bezienswaardigheid tijdens je uitstapje naar kerstmarkt Winterland 2023 met kerstshoppen in Hasselt!

De Minderbroederskerk of Sint-Rochuskerk

In de grafkapel naast de Minderbroederskerk rust het stoffelijk overschot van het ‘Heilig Paterke’ Valentinus Paquay. Pater Valentinus (1828 – 1905) werd door paus Johannes Paulus II in 2003 zalig verklaard. De wonderbaarlijke genezing van een vrouw die aan huidkanker leed, wordt aan hem toegeschreven. De grafkapel en de Minderbroederskerk zijn al tientallen jaren een bedevaartsoord. Uiteraard is ook in deze kerk een fraaie kerststal te vinden tijdens de kerstperiode. Als je de kerk verlaat, ga je (met je rug naar de kerk gekeerd) naar links in de  Minderbroedersstraat.  

Graftombe Heilig Paterke Hasselt
Grafkapel met graftombe van het 'Heilig Paterke van Hasselt'

Verder met kerstshoppen in de Minderbroedersstraat en de Paardsdemerstraat tijdens Winterland 2023

Ook in de Minderbroedersstraat valt er meer dan voldoende te shoppen en… te smullen. Proef eens van de beroemde Hasseltse speculaas bij bakkerij Depaifve (Minderbroedersstraat 10), een bakkerij die het bereiden van speculaas tot in de perfectie beheerst. 

Speculaas Depaifve Haselt Winterland 2023 kerstshoppen
Hasseltse speculaas kiezen bij atelier Depaifve

Bij het kruispunt met de Demerstraat ga je rechtdoor, de Paardsdemerstraat in. Opnieuw een straat met interessante shops en horecazaken, waaronder de kleding- en schoenenwinkel La Bottega. Loop ook eens binnen bij Chocoladehuis Boon (Paardsdemerstraat 13), uitgeroepen tot chocolatier van het jaar 2024 voor Gault&Millau!

Chocolatier Boon Hasselt Winterland 2023 kerstshoppen
Chocoladehuis Boon: chocolatier van het jaar 2024

Op het einde van de Paardsdemerstraat ga je naar rechts, in de straat Zuivelmarkt. Behalve de talrijke horecazaken en winkeltjes in deze straat, passeer je aan je linkerzijde ook langs het voormalige begijnhof van Hasselt. Het begijnhof wordt momenteel grondig gerenoveerd en is helaas niet te bezoeken. Bij het kruispunt met de Badderijstraat ga je naar links. Bemerk op de hoek van de Zuivelmarkt met de Badderijstraat een schitterend voorbeeld van streetart (muurschilderingen) in Hasselt, in dit geval een werk van Studio Giftig. Volg de Badderijstraat tot je terug op het Kolonel Dusartplein komt met het winterevenement Winterland.   

Streetart Hasselt Winterland 2023 kerstshoppen
Een prachtig voorbeeld van streetart in Hasselt:

Na kerstshoppen in Hasselt een bezoek aan de kerstmarkt van Winterland 2023

Wie nog niet genoeg heeft van kerstshoppen in de winkelstraten van Hasselt, moet zeker de kerstmarkt van Winterland 2023 bezoeken. Niet minder dan vijftig handelaars nemen deel aan de kerstmarkt van Winterland Hasselt, die is ondergebracht in sfeervolle chalets en paviljoens op het Kolonel Dusartplein. Je vindt er de origineelste kerstartikelen, waarvan vele handgemaakt zijn door ambachtslieden. 

Kerstartikelen kerstmarkt Winterland Hasselt 2023
Kerstartikelen te koop op de kerstmarkt van Winterland Hasselt

Kerstmarkt Winterland 2023 met kerstshoppen: onweerstaanbare attracties

Naar Winterland Hasselt 2023 kom je niet alleen om te kerstshoppen; je komt er ook om te genieten van de talrijke attracties. De meest opvallende publiekstrekker is ongetwijfeld het Reuzenrad met 24 open gondels, waarin telkens zes personen kunnen plaatsnemen. Een tweede klassieker is de gigantische overdekte schaatsbaan met een oppervlakte van duizend vierkante meter. 

Reuzenrad Kerstmarkt Winterland 2023
Het reuzenrad van Winterland met 24 gondels
Schaatsbaan Winterland Hasselt 2023
Sfeervol verlichte schaatsbaan van Winterland Hasselt

Heel de familie maakt plezier op de reusachtige glijbaan La Suisse, eveneens bekend van de grootste Vlaamse kermissen. Liefhebbers van spookhuizen halen hun hart op in Santa’s Ghost Villa, terwijl anderen dolle pret beleven in funhouse Christmas Hotel. Leuk voor zowel kinderen als volwassenen is het spiegeldoolhof Magic City

Ghost Villa Winterland Hasselt 2023
Lekker griezelen in spookhuis Santa's Ghost Villa
Magic City Winterland Hasselt
Spiegeldoolhof Magic City

Kerstshoppen en kerstmarkt Winterland 2023 met het jonge volkje

Ook de kleinsten zijn welkom in Hasselt tijdens de eindejaarsperiode. Sinterklaas verblijft in zijn eigen Huis van Sinterklaas (het oude gerechtsgebouw in Hasselt, Havermarkt 10) vanaf 4 november tot en met 5 december. De Goedheiligman komt ook naar Winterland, op woensdagnamiddag 29 november vanaf 14 u tot 16 u. Nadien is het aan de Kerstman om zijn intrede te doen in Hasselt. Je kunt hem bezoeken in het Huisje van de Kerstman op Winterland 2023, vanaf 9 december tot met 30 december. 

Kersttreintje Winterland 2023
Kersttreintje in de vorm van de slee van de Kerstman

Het jonge volkje is niet weg te slaan van de Grand Carrousel, ook bekend als de ‘Hesselse Poepjee‘: een klassieke draaimolen met twee verdiepingen! Speciaal voor jonge kinderen rijdt er een Kersttreintje, dat lijkt op de slee van de Kerstman. Tenslotte zijn alle kinderen welkom op de vliegmolen Dumbo.  

Vliegmolen Jumbo kerstmarkt Winterland Hasselt
Vliegmolen Dumbo: plezier voor de kleinsten

Schaatsen, 2 drankjes + entree Grand Carrousel Winterland Hasselt

41% korting: voor slechts 13 euro i.p.v. 21,90 euro

Eten, drinken en feesten na het kerstshoppen op kerstmarkt Winterland 2023

Winterland Hasselt is in 2023 aan zijn 15de editie toe en dat jubileum moet gevierd worden! Na je bezoek aan de kerstmarkt van Winterland 2023 en kerstshoppen in Hasselt, kan er volop gegeten, gedronken en gefeest worden op Winterland! Net als de vorige jaren kan iedereen voor een hapje en/of een drankje terecht in het Grand Café, Bistro De Tafelhut, de Aspen Lounge, de klassieke Spiegeltent en de authentieke Oostenrijkse Almhütte. Er staan bovendien tal van eet- en drankkramen op het terrein van het kerstdorp, met onder meer Glühwein, jenever, braadworst, frieten, churros, smoutebollen enzovoorts. 

Geen gebrek aan eet- en drankkraampjes op de kerstmarkt
Spiegeltent op Winterland Hasselt
In de grote spiegeltent van Winterland

Het programma met activiteiten op Winterland Hasselt zit voor deze jubileumeditie barstensvol. Op de openingsavond van 17 november kun je genieten van een optreden van Joe Hardy. Elke woensdagavond gaat er in de Almhütte een Tirolerfeest door. Iedere vrijdagavond treedt een dj van discotheek Versuz op, in het midden van de schaatsbaan. In het Grand Café gaat elke vrijdag- en zaterdagavond het dak eraf met DJ Rikky. Op oudejaarsavond 31 december vindt de traditionele Winterland Oudejaarsparty plaats, met een dinerbuffet, muziek en schitterend vuurwerk om 24 u. Dit is slechts een beperkte greep uit de geplande activiteiten! Bekijk het volledige programma op de website van Winterland 2023

2023 Kerstmarktenpakket

Kerstmarktenpakket 2023

Ben jij ook dol op kerstmarkten? Download ons Kerstmarktenpakket! Met alle gpx-bestanden voor gps-navigatie en pdf-bestanden met wandelkaarten, tekst en afbeeldingen van onze artikelen over: 

Kerstmarkt Wintergloed Brugge 2023

Kerstmarkt Winterpret Brussel 2023

Kerstmarkt Winter in Antwerpen 2023

Kerstmarkt Winterland 2023 met kerstshoppen in Hasselt: periode, locatie, openingstijden en info

  • Periode: Winterland Hasselt 2023 gaat door vanaf vrijdag 17 november 2023 om 18 u tot en met zondag 7 januari 2024
  • Locatie: Winterland vindt plaats op het Kolonel Dusartplein. Dit is eveneens het begin- en eindpunt van onze kerstwandeling in Hasselt. 
  • Openingsuren Winterland: de kerstmarkt en de attracties zijn open van vrijdag t/m zondag van 11 u tot 22 u; van maandag t/m donderdag van 12 u tot 22 u. Schaatsbaan: dagelijks van 10 u tot 22 u. Grand Café en Aspen Lounge: dagelijks van 10 u tot 24 u. Volledige info openingstijden: zie openingstijden Winterland
  • Openingsuren winkels in Hasselt: maandag tot zaterdag van 10 u tot 18 u. Op shoppingzondagen zijn de meeste winkels geopend van 12 u tot 17 u. 
  • Shoppingzondagen Hasselt: 3/12, 10/12, 17/12, 24/12/2023 en 07/01/2024
  • Extra info: website Winterland Hasselt

Over Even Op Stap

Even Op Stap: dé site waar je leuke ideetjes opdoet voor uitstapjes in gans België!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Een reactie plaatsen

Follow by Email

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, waarvan u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden.