Kerstmarkt Winterpret Brussel 2023: 5 weken ware kerstsfeer

Kerstmarkt Winterpret Brussel 2023 betekent niet minder dan vijf weken onvervalste kerstsfeer in de Belgische hoofdstad! Vorig jaar nog werd Winterpret Brussel uitgeroepen tot de beste kerstmarkt ter wereld door reiswebsite Big 7 Travel. Ook de editie van 2023-2024 belooft een unieke winterhappening in Brussel te worden, die tot de top behoort van ’s werelds grootste en bekendste kerstevenementen. Kom zelf kijken en luisteren naar Winterpret Brussel vanaf 24 november tot en met 31 december 2023. Sommige activiteiten van Winterpret gaan zelfs nog door tot 7 januari 2024! Even Op Stap stippelde voor jou een wandeling uit van 4,2 kilometer, die je langs vrijwel alle bezienswaardigheden van kerstmarkt Winterpret Brussel 2023 brengt. 

Grote Markt Brussel Kerstmarkt Winterpret 2023
Winterpret op de Grote Markt te Brussel
Kaart Kerstawndeling Winterpret 2023 Brussel

(Kaartgegevens: OpenStreetMap)      

Begin- en eindpunt

Treinstation Brussel-Centraal, Europakruispunt, Brussel

Coördinaten vertrek- en eindpunt

N: 50.845590° O: 4.356859°

Afstand

4,2 kilometer

Parkeren

We raden aan om de trein te nemen naar station Brussel-Centraal. Wie toch met de auto komt, parkeert het best op een van de park-and-ride parkings aan de rand van Brussel (www.parkandride.brussels/nl/park-ride-brussel) en neemt daarna metro, tram of bus tot station Brussel-Centraal of metrostations Beurs, De Brouckère of Sint-Katelijne

Openbaar vervoer

Met de trein tot station Brussel-Centraal. Wie de kerstwandeling op een andere locatie wil beginnen, kan verder de metro nemen tot metrostations Beurs, De Brouckère of Sint-Katelijne

Toegankelijkheid voor rolstoelen

De route is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Om trappen te vermijden moet je op sommige plaatsen een kleine omweg nemen.

Bezienswaardigheden

Belangrijkste attracties en activiteiten van Winterpret Brussel 2023 op de Grote Markt, het Muntplein, De Brouckèreplein, Vismet, Sint-Katelijneplein, Beursplein en Kunstberg. Diverse toeristische bezienswaardigheden op de route, waaronder Manneken Pis, het Beursgebouw, het stadhuis van Brussel en de Sint-Katelijnekerk

Eten en drinken

Diverse eet- en drankgelegenheden op de route en op de kerstmarkt zelf

Gpx- en pdf-bestanden van deze kerstwandeling langs kerstmarkt Winterpret Brussel 2023 

Raak de weg niet kwijt in Brussel! Wie wil wandelen met gps-navigatie op smartphone of wandel-gps, kan hieronder het gpx-bestand van deze wandeling downloaden (te gebruiken met navigatie-app). Even Op Stap biedt ook twee pdf-bestanden aan met een gedetailleerde wandelkaart en met de tekst en afbeeldingen van dit artikel. Deze pdf-bestanden kun je gemakkelijk afprinten of bekijken op je smartphone. Voor het gpx-bestand en de twee pdf-bestanden samen vragen wij een kleine bijdrage van 1,95 euro. De bestanden zijn onmiddellijk beschikbaar na online betaling.  

Kerstmarkt Winterpret Brussel 2023: niet te missen winterhappening in de hoofdstad

Vanaf vrijdag 24 november tot en met zondag 31 december 2023 is iedereen welkom op de kerstmarkt Winterpret Brussel 2023. Sommige activiteiten van Winterpret 2023, zoals de klank- en lichtshow, de schaatsbaan en de curlingbanen, blijven overigens nog doorgaan tot en met zondag 7 januari 2024. Winterpret Brussel is veel meer dan alleen maar een kerstmarkt: het is een grootse winterhappening, met spectaculaire attracties, interessante tentoonstellingen en meeslepende optredens en shows. De eregasten op deze editie van Winterpret Brussel zijn de elf autochtone naties (inheemse volkeren) van de Canadese provincie Quebec

Klank- en lichtshow Grote Markt Brussel Winterpret 2023
Unieke klank- en lichtshow op de Grote Markt tijdens Winterpret Brussel

Winterpret Brussel speelt zich vooral af op de Grote Markt, het Muntplein, het De Brouckèreplein, het Beursplein en de Vismet. Er staan echter ook attracties op andere pleinen in Brussel, waaronder het Sint-Katelijneplein en de Kunstberg. Even Op Stap stippelde een niet te missen kerstwandeling uit van 4,2 kilometer, waarbij je vrijwel alle attracties te zien krijgt. De route loopt bovendien langs tal van historische bezienswaardigheden, zoals het Brusselse stadhuis en Manneken Pis. Het Centraal Station van Brussel is het begin- en eindpunt van deze kerstwandeling. 

Kerstversiering Grote Markt Brussel Winterpret 2023
Schitterende kerstversiering op de Grote Markt

Van station Brussel-Centraal naar het Spanjeplein en de Grote Markt

Deze wandeling langs de kerstmarkt Winterpret Brussel 2023 begint bij de hoofduitgang van het treinstation Brussel-Centraal. Met je rug naar de hoofduitgang van het station ga je naar rechts, de Keizerinlaan in. Sla zo’n 160 meter verder af naar links, naar het Spanjeplein met de standbeelden van Don Quichot en Sancho Panza. Vanaf daar ga je verder naar de mooi versierde Grasmarkt. Volg de Grasmarktstraat, waarbij je aan je rechterzijde de overdekte winkelgalerij Koninginnegalerij passeert. Neem er zeker eens een kijkje, want deze galerij wordt in de kerstperiode mooi versierd. Sla voorbij de Koninginnegalerij de eerste straat links in, de Heuvelstraat. Wandel verder tot op de Grote Markt

Een blik in de drukke Koninginnegalerij

De Grote Markt is zonder twijfel een van de topattracties van Brussel én van Winterpret. Bewonder het 15de-eeuwse stadhuis en de 17de-eeuwse gildehuizen. Zowel het stadhuis als de gildehuizen vormen het decor van een spectaculair klank- en lichtspel, dat dit jaar werd ontworpen door kunstenares Leilani Shaw, die tot de Mohawks behoort, een van de inheemse volkeren van Quebec. De kolossale kerstboom op de Grote Markt komt dit jaar uit de tuin van een particuliere woning in Lier. Het is een Nordmann-spar van 50 jaar oud en 22 meter hoog. De boom werd versierd met 140 traditionele ornamenten, waaronder sneeuwschoenen, achtpuntige sterren en dromenvangers, die de elf autochtone naties van Quebec vertegenwoordigen. Vergeet ook niet om de grote kerststal te bewonderen. 

Kerstboom en kerststal Grote Markt Brussel Winterpret 2023
Kerstboom en kerststal op de Grote Markt
Kerstboomversiering met onder meer dromenvangers en achtpuntige sterren

Het stadhuis bezoeken tijdens kerstmarkt Winterpret Brussel 2023

Op het binnenplein van het stadhuis staat het kunstwerk Sacred Journey van Frank Polson, een gerenommeerde traditionele kunstenaar die tot het inheemse volk van de Anishinaabe behoort. Het is mogelijk om een rondleiding te volgen in het Brusselse stadhuis en/of de toren ervan te beklimmen. Vanop de toren kun je genieten van een adembenemend uitzicht over de Grote Markt en de stad Brussel. Voor deze ‘View Tower Experience‘ moet je wel eerst een wenteltrap met 200 treden beklimmen, dus een redelijke fysieke conditie is een vereiste. Let op: zowel voor de rondleiding op het stadhuis als voor het beklimmen van de toren is het noodzakelijk om vooraf te reserveren!

Sacred Journey Stadhuis Brussel Winterpret 2023
Het kunstwerk 'Sacred Journey' op de binnenplaats van het stadhuis
Stadhuis Brussel Winterpret 2023
Het stadhuis en de toren kun je bezoeken tijdens Winterpret Brussel

Kerstmarkt Winterpret Brussel 2023 aan het Beursgebouw en het Muntplein

Deze wandeling langs kerstmarkt Winterpret Brussel 2023 gaat verder via de Boterstraat, die van de noordwestelijke hoek van de Grote Markt naar de achterzijde van het Beursgebouw loopt. In het 19de-eeuwse Beursgebouw gebeuren er al sinds 2015 geen beurstransacties meer. In 2022 – 2023 werd het gebouw gerenoveerd. Tegenwoordig doet het dienst als een openbare ruimte, waarin zich onder meer de expositie Belgian Beer World, het museum Bruxella 1238, een dakterras met de Skybar en een restaurant bevinden. Ga er zeker eens binnen om het interieur te bewonderen. 

Interieur Beursgebouw Brussel
Het indrukwekkende interieur van het gerenoveerde Beursgebouw
Kerstkraampjes achterzijde Beursgebouw Brussel Winterpreyt 2023
Kerstkraampjes aan de achterzijde van het Beursgebouw

Aan de achterzijde van het Beursgebouw vind je tal van kerstkraampjes, die allerlei souvenirs aanbieden. De voorzijde van het Beursgebouw en het Beursplein zullen we straks bezoeken, maar eerst slaan we aan de achterzijde van de Beurs rechtsaf naar de Taborastraat en de Kleerkopersstraat richting Muntplein. Bewonder in de Kleerkopersstraat ook even de fantastisch mooi verlichte en gedecoreerde gevel van restaurant Drug Opera

Restaurant Drug Opera Kleerkopersstraat Brussel Winterpret 2023
De schitterend versierde gevel van restaurant Drug Opera

Wandel rechtdoor tot op het Muntplein, het plein voor de Koninklijke Muntschouwburg. Het Muntplein is voor Winterpret 2023 omgetoverd tot een heus après-skidorp. Je vindt er Bar d’Altitude, waar men je typische berggerechten en -drankjes aanbiedt. Daarnaast kun je overheerlijk snoepgoed kopen in een sfeervol versierd chalet.

Snoepgoed Muntplein Brussel Winterpret 2023
Snoepgoed kopen op het Muntplein

De Brouckèreplein: schaatsen, curling en kerstmarkt

Wandel het Muntplein voorbij en sla links af naar de straat Wolvengracht. Op het einde daarvan ligt aan je rechterzijde het De Brouckèreplein. De grote overdekte schaatsbaan springt onmiddellijk in het oog. Dit jaar bevinden er zich naast de schaatsbaan ook drie curlingbanen. Het De Brouckèreplein en de aansluitende Anspachlaan staan bovendien vol met chalets waar je onder meer kerstdecoratie, ambachtelijke producten en lekker eten of drinken kunt kopen. 

Schaatsbaan De Brouckèreplein Brussel Winterpret 2023
Overdekte schaats- en curlingbanen op het De Brouckèreplein

Leuk voor de jongste bezoekers: op het De Brouckèreplein staat een kindercarrousel met kleurrijke gondels die lijken op de slee van de Kerstman. Verder vind je er ook een Virtual Reality-paviljoen

Kindercarrousel van de Kerstman op het De Brouckèreplein
Paviljoen Virtual Reality De Brouckèreplein Brussel Winterpret 2023
Virtual Reality-paviljoen

Cultuur bij de Zwarte Toren

Vanaf het De Brouckèreplein gaat deze kerstwandeling voort naar de Zwarte Toren. Met je rug naar het De Brouckèreplein gekeerd, volg je de Anspachlaan en sla je bij het eerste kruispunt rechts af naar de Bisschopsstraat. Zo kom je op het Sint-Katelijneplein achter de Sint-Katelijnekerk, met links de Zwarte Toren die een overblijfsel is van de eerste stadsomwalling rond Brussel. Bij de toren gaat Winter Vox door, een happening met muziekkoren die recitals, kerstliederen en hedendaagse muziek brengen op een podium. 

Kerstkramen Zwarte Toren Brussel Winterpret 2023
Kerstkramen op het Sint-Katelijneplein bij de Zwarte Toren

Ook in de buurt van de Zwarte Toren vind je een aantal kerstkramen, waar de autochtone volken van Quebec typische gerechten en bereidingen uit hun thuisland verkopen. In een hoek van het plein vind je het Sprookjeshuis (Enchanted House), waar kinderen op woensdagnamiddag mogen kijken en luisteren naar straatkunst, verhalen enzovoorts. Wandel voort langs de achterzijde van de Sint-Katelijnekerk tot aan de Vismet.   

Enchanted House Zwarte Toren Brussel Winterpret 2023
Het Sprookjeshuis in de buurt van de Zwarte Toren

De Vismet: zwaartepunt van de kerstmarkt Winterpret Brussel 2023

Het grootste aantal kerstkramen van de kerstmarkt Winterpret Brussel 2023 staat op de Vismet. Het aanbod bij de kerstkraampjes is groot en divers: ambachtelijke producten, sieraden, voeding en drank, kerstballen vissen voor jonge kinderen enzovoorts. De blikvanger van de Vismet is ongetwijfeld het reuzenrad: 55 meter hoog met 42 cabines, waarvan er één voorzien is voor mensen met beperkte mobiliteit. 

Vismet Brussel Winterpret 2023
Reuzenrad en Bar à Champagne op de Vismet

Buiten het reuzenrad en tientallen kerstkramen vind je nog diverse attracties op de Vismet. Loop eens door het Ice Monster, een 45 meter lange dinosaurus waarvan er wereldwijd slechts zeven exemplaren bestaan. Liefhebbers van een Belgisch biertje kunnen terecht in het Stella-paviljoen. Als je liever champagne lust, kun je terecht in de Bar à Champagne.

Ice Monster Vismet Brussel Winterpret 2023
Het Ice Monster op de Vismet
Het Stella-paviljoen voor een lekker Belgisch biertje

Na je bezoek aan de Vismet loop je naar het Sint-Katelijneplein aan de voorzijde van de Sint-Katelijnekerk. Deze kerk is recent gerenoveerd en wordt in de avonduren schitterend verlicht. Als de deuren nog open zijn, neem dan zeker eens een kijkje in de kerk met kerststal. Op het Sint-Katelijneplein staan nog tal van kerstkramen, evenals de klassieke ‘Draaimolen van Andrea‘. Deze carrousel is uitgerust met allerlei fantastische figuren, volledig met de hand gemaakt. 

Sint-Katelijneplein Brussel Winterpret 2023
Kerstmarkt op het Sint-Katelijneplein voor de Sint-Katelijnekerk
Draaimolen van Andrea Sint-Katelijneplein Brussel Winterpret 2023
Draaimolen van Andrea op het Sint-Katelijneplein

Verder naar het Beursplein en Manneken Pis

De kerstwandeling langs kerstmarkt Winterpret Brussel 2023 gaat verder naar het Beursplein aan de voorzijde van het Beursgebouw. Met je rug naar de voorzijde van de Sint-Katelijnekerk sla je links af naar de Sint-Katelijnestraat. Bij het volgende grote kruispunt ga je naar rechts in de Visverkopersstraat. Vervolgens sla je weer links af in de Auguste Ortsstraat, waar je recht voor jou de voorzijde van het Beursgebouw ziet. In de Auguste Ortsstraat passeer je eerst de Shaputuan-tent, waar de 11 autochtone Naties van Quebec een gevarieerd programma presenteren met workshops, culturele conferenties en films over het leven van de oorspronkelijke bewoners van Quebec. 

Shaputuan-tent Auguste Ortsstraat Brussel Winterpret 2023
De Shaputuan-tent in de Auguste Ortsstraat
Beursplein Brussel Winterpret 2023
Kerstmarkt op het Beursplein aan de voorzijde van het Beursgebouw

Op het Beursplein staan er alweer tientallen kerstchalets opgesteld, waar je zowel gebruiksvoorwerpen als voedsel en drank kunt kopen. Hier krijg je nog een laatste kans om een origineel kerstgeschenk te vinden! Wandel verder langs de rechterzijgevel van het Beursgebouw (Henri Mausstraat) en sla rechts af naar de Zuidstraat. Volg de Zuidstraat over ca. 270 meter, en ga dan naar links in de Lievevrouwbroerstraat. Zo’n 70 meter verder kun je kennismaken met een wereldberoemde inwoner van Brussel: niemand minder dan Manneken Pis

Manneken Pis met avondlijke kerstverlichting

Op de hoek van de Stoofstraat en de Eikstraat staat het standbeeldje van het naakte plassende jongetje, dat uitgroeide tot een symbool van Brussel en van België. Manneken Pis is overigens niet altijd naakt, want bij speciale gelegenheden krijgt hij een mooi kostuumpje aan. Wandel voort door de Eikstraat, waar je op nummer 19 het museum GardeRobe MannekenPis passeert. 

Kostuumpjes van Manneken Pis in het museum GardeRobe MannekenPis

Het museum stelt een unieke verzameling kostuumpjes tentoon, die Manneken Pis in de loop der jaren heeft gedragen. Ga rechtdoor naar de straat Oud Korenhuis. Op een pleintje in de straat kom je langs het standbeeld van Jacques Brel, een bekende Belgische zanger.

Jacques Brel Oud Korenhuis Brussel Winterpret 2023
Standbeeld van zanger Jacques Brel in de straat Oud Korenhuis

Kerstmarkt Winterpret Brussel 2023 op de Kunstberg

Het laatste deel van deze wandeling langs de kerstmarkt Winterpret Brussel 2023 brengt je naar de Kunstberg, een Brusselse wijk met parken en musea. Ga verder door de straat Oud Korenhuis tot aan het Sint-Jansplein, met het standbeeld van verzetsstrijdster Gabrielle Petit. Neem schuin rechts de Sint-Jansstraat tot aan het Albertinaplein. Steek de drukke straat Kantersteen over om de wijk Kunstberg te bereiken. 

De attractie Éloge de l'Air op de Kunstberg

Tijdens Winterpret Brussel 2023 staat hier een nieuwe attractie: Éloge de l’Air. Deze blikvanger op de Kunstberg is het resultaat van een samenwerking tussen de steden Brussel, Metz en Quebec. De opstelling, die bestaat uit negen schommels versierd met een gouden vlag die sfeerlicht creëert, staat in het teken van reizen en internationale samenwerking. Via de straat Kantersteen, de Infante Isabellastraat (eerste straat links) en de Keizerinlaan (eerste straat rechts) bereik je terug het station Brussel-Centraal, het begin- en eindpunt van deze kerstwandeling. 

2023 Kerstmarktenpakket

Kerstmarktenpakket 2023

Ben jij ook dol op kerstmarkten? Download ons Kerstmarktenpakket! Met alle gpx-bestanden voor gps-navigatie en pdf-bestanden met wandelkaarten, tekst en afbeeldingen van onze artikelen over: 

Kerstmarkt Wintergloed Brugge 2023

Kerstmarkt Winterpret Brussel 2023

Kerstmarkt Winter in Antwerpen 2023

Kerstmarkt Winterpret Brussel 2023: periode, locaties, openingsuren en extra info

  • Periode: vanaf vrijdag 24 november tot en met 31 december 2023. De festiviteiten op de Grote Markt, het De Brouckèreplein en het Muntplein gaan nog door tot en met zondag 7 januari 2024
  • Locaties: op verschillende plaatsen in Brussel, vooral op de Grote Markt, Beursplein, Muntplein, De Brouckèreplein en Vismet
  • Openingstijden: elke dag van 12 u tot 22 u, behalve op 24/12 en 31/12: van 12 u tot 18 u (op deze twee dagen geen klank- en lichtshow op de Grote Markt!)
  • Extra info: meer informatie is te vinden op de website van het evenement

Over Even Op Stap

Even Op Stap: dé site waar je leuke ideetjes opdoet voor uitstapjes in gans België!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Een reactie plaatsen

Follow by Email

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, waarvan u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden.