Stadswandeling in Hasselt, de Limburgse jeneverstad

Hasselt: hoofdstad van de Belgische provincie Limburg, universiteitsstad, zetel van het bisdom Hasselt. Een stad die bekend is om haar jenever, haar winkelstraten, haar gezellige kerstmarkt en haar grandioze kermis. Deze stadswandeling in Hasselt is 5,6 kilometer lang en loopt niet alleen door de binnenstad, maar brengt je ook langs bezienswaardigheden buiten het centrum. Je wandelt onder meer langs de Japanse Tuin, het Oude Kerkhof en het Kapermolenpark. In de binnenstad passeer je het Jenevermuseum, het Modemuseum, het Stadsmus, de Sint-Quintinuskathedraal en het begijnhof.   

Speculaasmannetje Stadswandeling in Hasselt
Het Speculaasmannetje tegenover het Jenevermuseum: eerbetoon aan de Hasseltse speculaasmakers

Zin in een interactieve wandeling in Hasselt met stadsspel?

Download de route op je smartphone, bezoek de mooiste plekjes, beantwoord vragen en voer opdrachten uit! Met max. 6 personen voor 29 euro.

Vertrek- en aankomstpuntKolonel Dusartplein Hasselt , coördinaten: N: 50° 55′ 53″  O: 5° 20′ 35″

Parkeren: in de grote ondergrondse parkeergarage onder het kolonel Dusartplein

Afstand:  5,6 kilometer

Terrein: vlak en grotendeels verhard. Totaal hoogteveschil 69 meter. Geschikt voor rolstoelgebruikers. 

Bezienswaardigheden:

 • voormalig begijnhof
 • Jenevermuseum
 • Kapermolenpark
 • Japanse Tuin
 • Oude Kerkhof
 • Modemuseum
 • Graftombe Heilig Paterke en Sint-Rochuskerk
 • Oude Stadhuis
 • Virga Jessebasiliek
 • Grote Markt
 • Sint-Quintinuskathedraal
 • stedelijk museum Stadsmus

Gpx- en pdf-bestanden van deze wandeling

Wie wil wandelen met gps-navigatie op smartphone of wandel-gps, kan hieronder het gpx-bestand van deze wandeling downloaden. Even Op Stap biedt ook twee pdf-bestanden aan met gedetailleerde wandelkaart en met de tekst en afbeeldingen van dit artikel. Deze pdf-bestanden kun je gemakkelijk afprinten of bekijken op je smartphone. Voor het gpx-bestand en de twee pdf-bestanden samen vragen wij een kleine bijdrage van 1,95 euro. De bestanden zijn onmiddellijk beschikbaar na online betaling. 

3e editie van de Internationale Mineralenbeurs Zuid-Limburg voor mineralen, gesteenten, fossielen, edelstenen, meteorieten en sieraden in het prachtige kasteel Vaeshartelt in Maastricht. Met ca. 30 handelaren uit Nederland, België en Duitsland welke de beste waren zullen tentoonstellen.

De kans om een wereld van adembenemende mineralen te verkennen, deel te nemen aan educatieve ervaringen en in contact te komen met medeliefhebbers. Tegelijk bestaat de mogelijkheid te genieten van de historische omgeving, bar, bistro en restaurant van het kasteel.

Kijk voor meer informatie op: www.finkminerals.com

Tijd: 10:00 uur – 17:00 uur

Locatie: Kasteel Vaeshartelt / Weert 9 / 6222PG Maastricht

Entree: €5 (tot 12 jaar gratis)
Parking gratis

Het Kolonel Dusartplein: start van de stadswandeling in Hasselt

Het vertrekpunt van deze stadswandeling in Hasselt is het Kolonel Dusartplein aan de oostelijke rand van de stad. Op de grote ondergrondse parking onder het plein vind je een parkeerplaats voor je auto. De ondergrondse parking heeft meerdere uitgangen. Verlaat de parking via de uitgang die zo dicht mogelijk bij het centrum ligt (ten westen van de kleine ring R70). 

Tijdens de kerstperiode: kerstmarkt Winterland op het Kolonel Dusartplein

Op het Kolonel Dusartplein gaan er tal van Hasseltse evenementen door. Op zaterdag vindt er een antiek- en rommelmarkt plaats, en op dinsdag en vrijdag een gewone markt. Niet te missen gebeurtenissen zijn de jaarlijkse kerstmarkt Winterland en de kermis in Hasselt. De kermis in Hasselt gaat door in de maand september en is een van de grootste kermissen in België. 

Hasselt kermis kolonel Dusartplein stadswandeling in Hasselt
Hasselt kermis op het Kolonel Dusartplein

Een video-impressie over Hasselt Kermis in september 2021

Het voormalige begijnhof van Hasselt

Wandel vanaf het Kolonel Dusartplein naar de Badderijstraat. Dit is de straat die in het verlengde van de Koning Boudewijnlaan (N702) naar het stadscentrum loopt. Sla op het einde van de Badderijstraat rechtsaf (Zuivelmarkt). Aan je rechterzijde zie je de toegangspoort tot het voormalige begijnhof van Hasselt. 

Begijnhofhuisjes Stadswandeling in Hasselt
Gerenoveerde huizen van het voormalige begijnhof

Bewonder de gerenoveerde voormalige begijnhofhuisjes, voorzien van een gezellig voortuintje en gebouwd in Maaslandse renaissancestijl. Van de voormalige begijnhofkerk blijft er alleen nog maar een ruïne over. De kerk werd verwoest tijdens een bombardement op 11 mei 1944 en niet meer heropgebouwd. Tegenwoordig is onder meer het kunstencentrum Z33 gevestigd in het begijnhof.  

Ruïne begijnhofkerk Hasselt Stadswandeling in Hasselt
Ruïne van de begijnhofkerk

Op naar het Jenevermuseum

Een stadswandeling in Hasselt is niet compleet zonder een bezoek aan het Jenevermuseum. Verlaat het begijnhof via de grote toegangspoort aan de Zuivelmarkt. Loop rechtdoor, volg de Bonnefantenstraat en sla op het einde rechtsaf in de Witte Nonnenstraat. Na ongeveer 70 meter zie je aan je rechterzijde het Nationaal Jenevermuseum van Hasselt. 

Jenevermuseum Hasselt Stadswandeling in Hasselt
Het bekende Jenevermuseum in de Witte Nonnenstraat te Hasselt

De geschiedenis van de jeneverstokerijen in en rond Hasselt wordt uitvoerig uit de doeken gedaan in het Hasseltse Jenevermuseum. Je ziet er onder meer de apparatuur,  de hulpmiddelen en de ingrediënten die men vroeger gebruikte om jenever te stoken en een specifieke smaak te geven. Het museum is gevestigd in het gebouw van een voormalige jeneverstokerij. Het Jenevermuseum schenkt ook aandacht aan de invloed van alcohol op de mens en aan het voorkomen van alcoholmisbruik. 

Jenevermuseum Hasselt Stadswandeling in Hasselt
Tentoongestelde apparatuur voor het stoken van jenever in het Jenevermuseum

Na je bezoek aan het museum mag je uiteraard zelf proeven van een glaasje jenever. Je mag kiezen voor de eigen huisgestookte jenever van het museum of voor een van de 140 andere Belgische jenevers die in het proeflokaal beschikbaar zijn. 

Binnenplaats Jenevermuseum Stadswandeling in Hasselt
Binnenplaats van het Jenevermuseum

Hapje of drankje na een bezoek aan het Jenevermuseum ?

 

Met drie zaken onder één dak:

t Borrelhuis: taverne – feestzalen – vergaderzalen – rustig terras – ook geschikt voor grote groepen

The Basement (open sinds 26/11/2021): flammkucheria & wineria

De Kwizien: gastronomisch restaurant
 

       

Witte Nonnenstraat 28, Hasselt    Tel. 011/243228    info@borrelhuis.be

Kapermolenpark en Japanse Tuin

De stadswandeling in Hasselt gaat verder naar het Kapermolenpark en de Japanse Tuin. Ga naar rechts wanneer je het Jenevermuseum verlaat en loop verder de Witte Nonnenstraat in. Neem de eerste straat aan je linkerzijde (Jeneverplein) en volg deze tot aan de kruising met de Martelarenlaan. Volg de Martelarenlaan naar rechts, steek de kleine ringweg R70 over en volg de R70 naar links. Je loopt langs de voormalige gevangenis van Hasselt, tegenwoordig de hoofdzetel van de Hasseltse universiteit.  

Oude gevangenis Hasselt
Toegangsgebouw van de voormalige gevangenis van Hasselt, tegenwoordig de hoofdzetel van de Universiteit Hasselt

Voorbij de oude gevangenis van Hasselt sla je rechtsaf en volg je het Koekerellenpad. Dit wandelpad loopt langs diverse gebouwen van de Universiteit Hasselt. Op het einde van het Koekerellenpad ga je linksaf en volg je ruim 150 meter de Elfde-Liniestraat. Sla rechtsaf naar de ingang van skatepark in het Kapermolenpark. 

Skatebaan Kapermolenpark Hasselt
Het skatepark in het Kapermolenpark
Kapermolenpark Hasselt
Een blik op het nieuwe wandelpad in het park

Het Kapermolenpark is de ‘groene long’ van Hasselt. Naast het stedelijk zwembad vind je hier ook een skatepark, een Finse piste en speelterreinen. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in de Bermudas Beach Bar. Volg het wandelpad door het Kapermolenpark langs het skatepark, de speeltuin en de vijver naar de andere zijde van het park.  

Japanse Tuin Stadswandeling in Hasselt
Watervallen in de Japanse Tuin te Hasselt

Bezoek spotgoedkoop Plopsa Station Antwerp!

Tickets verkrijgbaar bij Tripper.be met een aanzienlijke korting!

De Japanse Tuin in Hasselt: grootste in Europa

Een bezoek aan de Japanse Tuin mag uiteraard niet ontbreken op deze stadswandeling in Hasselt. De oostelijke rand van het Kapermolenpark grenst aan de ingang van de Japanse Tuin. Met een oppervlakte van 2,5 hectaren is deze Japanse Tuin de grootste in Europa. Loop langs de schitterende watervallen, de romantische vijver met koivissen en traditionele Japanse gebouwen zoals het ceremoniehuis, het theehuis en het shinto-tempeltje. Een stukje Japan in Hasselt, dat de vriendschap met de Japanse zusterstad Itami benadrukt. 

Japanse Tuin Stadswandeling in Hasselt
Het ceremoniehuis met de koivijver in de Japanse Tuin

Terug naar centrum langs het Oude Kerkhof

Ga naar rechts wanneer je de Japanse Tuin verlaat. Loop tot aan het wandel- en fietspad dat langs de oever van de rivier de Demer loopt. Volg dit fietspad naar links. Links van jou bevindt zich de noordelijke rand van het Kapermolenpark. Steek de Elfde-Liniestraat over en blijf het wandel- en fietspad langs de Demer volgen. Links en rechts zie je verschillende onderwijsinstellingen. Sla linksaf aan de Kempische Steenweg, richting stadscentrum. 

De Demer loopt langs het Kapermolenpark en verschillende onderwijsinstellingen

Zet de stadswandeling in Hasselt voort langs de Kempische Steenweg. Na ongeveer 150 meter zie je aan je linkerzijde de toegang tot het Oude Kerkhof van Hasselt. Het Oude Kerkhof was in gebruik van 1800 tot 1930. De begraafplaats is nu een beschermd monument, met tal van indrukwekkende grafmonumenten en grafkapellen. In het voormalige dodenhuisje vind je meer informatie over de geschiedenis van het Oude Kerkhof en over de graven van bekende Hasselaars. 

Oud Kerkhof Stadswandeling in Hasselt
Het Oude Kerkhof met indrukwekkende grafmonumenten en grafkapellen

Modemuseum en Heilig Paterke van Hasselt

Volg de stadswandeling in Hasselt verder via de Kempische Steenweg richting centrum. Steek het drukke kruispunt met de kleine ring (R70) over en wandel voort langs de Demerstraat. Sla rechtsaf de Gasthuisstraat in (eerste straat aan je rechterzijde) en volg deze tot voorbij de scherpe bocht naar links. Daar bevindt zich aan je rechterzijde het Modemuseum.  

Het Modemuseum Hasselt, gevestigd in het gerenoveerde gebouw van het voormalige Grauwzustersklooster

Het Modemuseum Hasselt omvat een collectie van zo’n 18000 kledingstukken, handtassen, schoenen en andere accessoires. Je krijgt er een goed beeld van de geschiedenis van de mode in West-Europa vanaf 1750 tot het heden. 

Loop na je bezoek aan het Modemuseum verder langs de Gasthuisstraat en ga rechtdoor naar de Isabellastraat. Sla op het einde van de Isabellastraat linksaf in de Minderbroedersstraat. Na 40 meter zie je aan je linkerzijde de Sint-Rochuskerk met het bijhorende Minderbroedersklooster

De Sint-Rochuskerk en Minderbroedersklooster in de Minderbroedersstraat

De Sint-Rochuskerk is vooral bekend om de grafkapel van pater Valentinus Paquay, ook wel het ‘Heilig Paterke’ genoemd. Aan pater Valentinus (1828-1905) wordt de wonderbaarlijke genezing van een vrouw uit Melveren toegeschreven, die aan huidkanker leed. In 2003 sprak paus Johannes Paulus II de zaligverklaring uit van het Heilig Paterke. De grafkapel en de Sint-Rochuskerk zijn al vele tientallen jaren een bedevaartplaats voor gelovigen uit alle uithoeken van het land.  

Grafkapel Heilig Paterke Stadswandeling Hasselt
De grafkapel met de graftombe van het Heilig Paterke naast de Sint-Rochuskerk
Sint-Rochuskerk Stadswandeling in Hasselt
Het sobere interieur van de Sint-Rochuskerk

Oude Stadhuis van Hasselt en Virga Jessebasiliek

Verlaat de Sint-Rochuskerk, sla linksaf de Minderbroedersstraat in en loop door tot het kruispunt met de Demerstraat. Sla daar rechts de Demerstraat in. De Demerstraat is een van de belangrijkste winkelstraten in Hasselt. Wie uitgebreid wil shoppen, moet in deze straat zijn! Volg de Demerstraat tot aan het kruispunt met de Lombaardstraat en de Botermarkt. Sla rechts de Lombaardstraat in. Na ongeveer 50 meter zie je aan je rechterzijde het Oude Stadhuis van Hasselt. 

Oud Stadhuis Hasselt
Het Oude Stadhuis van Hasselt in de Lombaardstraat

Het Oude Stadhuis deed dienst als gemeentehuis tot 2018. Sindsdien zijn de Hasseltse stadsdiensten gevestigd in het nieuwe stadhuis ’t Scheep aan het Limburgplein. Het Oude Stadhuis stamt uit de 17de eeuw. In 1780 verbouwde men het stadhuis in classicistische stijl. 

Zet de stadswandeling in Hasselt voort door de Lombaardstraat tot aan de kruising met de Zwanestraat. Sla links de Zwanestraat in blijf rechtdoor lopen, via de Onze-Lieve-Vrouwstraat tot aan de kruising met de Kapelstraat. 

Virga Jesse Basiliek Stadswandeling in Hasselt
De Virga Jessebasiliek in de Kapelstraat

Op het pleintje recht voor jou zie je links de toegangspoort van de Virga Jessebasiliek. Dit kerkgebouw kreeg in 1998 de titel van basiliek. De belangrijkste kerkschat is het 14de-eeuwse houten Virga Jessebeeld, waaraan verschillende mirakels worden toegeschreven. Dit beeldje bleef ongeschonden tijdens de Beeldenstorm (1566) en overleefde de inslag van een V1-bom in 1944.  

Interieur Virga Jessa Basiliek Stadswandeling in Hasselt
Het interieur van de Virga Jessebasiliek, met links naast het koor het Virga Jessebeeld

Naar de Grote Markt en de Sint-Quintinuskathedraal

Bij het verlaten van de Virga Jessebasiliek ga je rechtsaf de Kapelstraat in. Volg de Kapelstraat tot op de Grote Markt van Hasselt. Bemerk op de hoek van de Kapelstraat met de Grote Markt een fraai gerestaureerd vakwerkhuis, waarin een apotheek is gevestigd. Dit vakwerkhuis heet ‘Het Sweert‘ en staat hier al vanaf 1659. Sinds 1713 is er een apotheek in Het Sweert gevestigd. 

Vakwerkhuis Grote Markt Hasselt
Vakwerkhuis Het Sweert op de Grote Markt

De Grote Markt is het centrale plein in Hasselt. Wie even wil uitrusten op een terrasje, heeft hier meer dan keuze genoeg. Loop naar de andere zijde van de Grote Markt en sla linksaf de Kortstraat in, richting Sint-Quintinuskathedraal. 

Sint-Quintinuskathedraal Stadswandeling in Hasselt
De toren van Sint-Quintinuskathedraal

De 15de-eeuwse Sint-Quintinuskerk werd uitgeroepen tot kathedraal toen het bisdom Hasselt in 1967 werd opgericht. Men begon al in de elfde eeuw met de bouw van de oorspronkelijke romaanse kerk. De onderbouw van de toren, waarin nu het Beiaardmuseum is gevestigd, stamt uit die periode. De rest van het huidige kerkgebouw werd in de 15de eeuw in gotische stijl opgericht. 

Interieur van de Sint-Quintinuskathedraal

Het Niehofforgel in de Sint-Quintinuskathedraal wordt beschouwd als het oudste kerkorgel in België. In het Beiaardmuseum (onderbouw toren) zie je een expositie over het gieten van klokken. 

De stadswandeling in Hasselt gaat verder via Vismarkt (zuidelijke zijde van de kathedraal). Op het einde van de straat Vismarkt sla je rechts de Maastrichterstraat in. Volg deze lange bochtige straat met veel winkels tot je aan het museum Stadsmus komt.  

Bustes van de burgemeesters van Hasselt in het Stadsmus

Het stedelijk museum Stadsmus

Op de hoek van de Maastrichterstraat met de Guido Gezellestraat vind je het stedelijk museum Stadsmus. De collectie van het museum geeft je een overzicht van de politieke, religieuze en culturele geschiedenis van de stad Hasselt. Opmerkelijk is een hele reeks borstbeelden die de opeenvolgende burgemeesters van Hasselt voorstellen. 

Een blik in het stedelijk museum Stadsmus

Na je bezoek aan het Stadsmus volg je verder de Maastrichterstraat tot je aan het kruispunt met de kleine ringweg R70 komt. Aan je linkerzijde zie je terug het Kolonel Dusartplein, het vertrekpunt van deze uitgebreide stadswandeling in Hasselt. 

Horecazaken

Aanbevolen horecazaken op de wandelroute

 • ’t Borrelhuis: recht tegenover het Jenevermuseum. Met drie horecazaken onder één dak: taverne ’t Borrelhuis – flammkucheria en wineria The Basement – gastronomisch restaurant De Kwizien
 • Bermudas Beach Bar: trendy bar aan het Kapermolenzwembad en het Kapermolenpark
Overnachten

Tips voor een verblijf in en rond Hasselt

 • Natuurhuisje in Hasselt
  Vrijstaand natuurhuisje in park Midden-Limburg, op 5 kilometer van Hasselt-centrum. Ligt midden tussen de Borggraevevijvers. Met tuin, terras en tuinmeubilair. Wifi beschikbaar.
 • Vakantiepark Molenheide
  Kindvriendelijk vakantiepark in Houthalen-Helchteren, op 19 kilometer van Hasselt. Uitgeroepen tot beste vakantiepark van België. Met overdekt zwemparadijs, overdekte binnenspeeltuin, mini-golfbaan en nog veel meer. Verblijf in vrijstaande bungalows. Ideaal voor gezinnen met kinderen. 
 • Modern appartement met twee badkamers
  Groot appartement geschikt voor acht gasten. Met twee badkamers en vier slaapkamers. Gelegen op het domein Hengelhoef, op 19 kilometer van Hasselt-centrum. Openluchtzwembad, minigolf en speeltuin op het domein. 
Info

Meer informatie over deze stadswandeling in Hasselt

Bijkomende informatie over wandelen in Hasselt en de hier beschreven bezienswaardigheden verkrijg je bij de dienst Toerisme Hasselt: www.visithasselt.be/nl

Graag uw reactie over deze pagina!

Beste bezoeker van deze webpagina, 

De redactie van Even Op Stap heeft deze pagina met zorg samengesteld. Maar… wij blijven ook maar mensen. Hebt u een fout ontdekt in de tekst? Is de beschrijving niet duidelijk? Zijn sommige attracties / gebouwen / wandelpaden niet meer toegankelijk? Laat het ons weten!

Uiteraard zijn alle suggesties voor nieuwe onderwerpen, daguitstapjes en wandelingen van harte welkom!

Over Even Op Stap

Even Op Stap: dé site waar je leuke ideetjes opdoet voor uitstapjes in gans België!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Follow by Email

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, waarvan u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden.