Kattenfoor in Ieper 2023: kermis in de Kattenstad

De Kattenfoor in Ieper 2023 is een bescheiden, maar gezellige kermis met alles erop en eraan. Vanaf vrijdag 3 maart tot en met zondag 12 maart wordt de historische Grote Markt in Ieper weer ingenomen door een 34-tal attracties en eetkramen, waaronder enkele spectaculaire blikvangers.  

De Grote Markt in Ieper is opnieuw het historische decor van de Kattenfoor

Kattenfoor in Ieper 2023: kermis met alles erop en eraan

Een heel grote kermis is het niet, de Kattenfoor in Ieper 2023. Maar het is wel een gezellige kermis waar zowel piepjonge als minder jonge kermisgangers aan hun trekken komen. Op de Grote Markt in Ieper vind je vanaf 3 maart tot en met 12 maart zo’n 35 attracties en eetkramen. Traditionele schiettenten, spellenkramen, lunaparken en botsauto’s staan zij aan zij met attracties voor de kleinsten en met spectaculaire blikvangers zoals de Techno Power en de High Energy. De volledige attractielijst, evenals een link naar kortingsbonnen voor alle attracties, kun je downloaden van deze pagina.     

Techno Power Kattnfoor in Ieper 2023
De Techno Power in volle actie

Volledige attractielijst en link naar kortingsbonnen

Een pdf-bestand met de volledige attractielijst, evenals een link naar kortingsbonnen voor alle attracties, kun je hieronder downloaden. Wij vragen hiervoor een kleine bijdrage van 1,45 euro. Het bestand is onmiddellijk beschikbaar na online betaling.  

Spannende attracties voor de durvers

De Techno Power bestaat uit een roterend kruis met vier armen, waaraan telkens drie gondels hangen. De drie gondels aan elke arm roteren eveneens, en kantelen over een hoek van 90 graden. De booster High Energy is een draaiarm met gondels aan elk uiteinde, die je tot op een hoogte van 38 meter brengt.  

De booster High Energy: 38 meter hoog

Bezoek spotgoedkoop Plopsa Station Antwerp!

Tickets verkrijgbaar bij Tripper.be met een aanzienlijke korting!

Kattenfoor in Ieper 2023: voor heel de familie

Heel het gezin kan terecht in attracties als het funhouse Après Ski, de supersnelle rupsbaan (bidule) Florida of de lambada Rock ‘n’ Roll. De jongere kermisgangers amuseren zich te pletter in attracties zoals de mini-achtbaan Dragon, de vliegmolen Funnyland en de trampolines Salto Fun.     

Rock 'n' Roll Kattenfoor Ieper 2023
Tripride (lambada) Rock 'n' Roll: ritje met veel kriebels in de buik
Salto Fun Kattenfoor Ieper
De leuke trampolines Salto Fun voor de jongere kermisgangers
Dragon Kattenfoor ieper 2023
Ook de mini-achtbaan Dragon krijgt veel belangstelling

En nog veel meer…

Op de Kattenfoor in Ieper 2023 vind je natuurlijk ook alle klassieke kermiskramen:  draaimolens,  schiettenten, lunaparken, botsauto’s, spellenkramen en tal van eetkramen. Kortom, een wat kleinere foor die toch alle kermisgangers veel te bieden heeft. 

Ook de klassieke schietkramen ontbreken niet

Bij Vakantieveilingen.be worden tickets geveild voor de leukste pretparken en dierentuinen. Bied mee en plan meteen jouw dagje weg! 

Prikkelarm moment op de Ieperse Kattenfoor 2023 

Ook dit jaar is er een prikkelarm moment voorzien voor kermisgangers die gevoelig zijn voor sterke geluids- en lichtprikkels. Dit prikkelarm moment gaat door op dinsdag 7 maart van 16u30 tot 18u30. Het geluid wordt dan wat zachter gezet en sterke lichtflitsen gedempt.  

Funnyland vliegmolen Kattenfoor Ieper 2023
Vliegmolen Funnyland voor de jongste kermisbezoekers

Bekijk de Kattenfoor in Ieper 2023 op YouTube! 

Op het YouTube-kanaal van Even Op Stap vind je een filmpje over de Kattenfoor in Ieper 2023:

Kattenfoor in Ieper 2023: extra info

Meer ideeën voor uitstapjes vind je bij Even Op Stap  

Over Even Op Stap

Even Op Stap: dé site waar je leuke ideetjes opdoet voor uitstapjes in gans België!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Een reactie plaatsen

Follow by Email

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, waarvan u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Wens je het volledige artikel op deze webpagina (inclusief kaart en afbeeldingen) afgedrukt op papier te ontvangen?  Dat kan! Schrijf VOORAF het bedrag van 6 euro over op bankrekening BE58 7360 2679 2979 van Xianti Freelance, en vul onderstaand formulier in. Wij sturen het afgedrukte artikel via de post naar jou toe zodra we de betaling ontvangen hebben.   

Wegens vakantie van de redactieleden van Even Op Stap is deze service momenteel niet beschikbaar. Vanaf zondag 10 april kunt u opnieuw gebruikmaken van deze service.     

Wegens vakantie van de redactieleden van Even Op Stap is deze service momenteel niet beschikbaar. Vanaf zondag 10 april kunt u opnieuw gebruikmaken van deze service.     

Wens je het volledige artikel op deze webpagina (inclusief kaart en afbeeldingen) als pdf-bestand, zodat je het nadien zelf kunt afprinten?  Dat kan! Schrijf VOORAF het bedrag van 2,5 euro over op bankrekening BE58 7360 2679 2979 van Xianti Freelance, en vul onderstaand formulier in. Wij mailen het artikel als pdf-bestand naar jou zodra we de betaling ontvangen hebben.