Novemberfoor Lier 2022: kermis in Lierke Plezierke

Pallieterstad Lier kreeg niet voor niets de bijnaam ‘Lierke Plezierke’. In deze stad aan de Nete wordt er graag gefeest en plezier gemaakt. Een van de hoogtepunten is ongetwijfeld de jaarlijkse kermis in Lier. De Novemberfoor Lier 2022 vindt plaats vanaf donderdag 3 november tot en met zondag 20 november. Meer dan 60 attracties en eet- of drankkramen staan verspreid over de Grote Markt, het Zimmerplein en de Gasthuisvest. 

Lier Novemberfoor 2022 poster

Novemberfoor Lier 2022: drie weken lang kermis in de Pallieterstad  

Drie weken lang, met zo’n 62 kermiskramen op drie locaties, viert Lier zijn jaarlijkse kermis.  De kermis gaat van start op donderdag 3 november om 14 u. Op vrijdagavond 4 november om 21 u kun je op de evenementenweide bij het Stadspark naar het vuurwerk kijken naar aanleiding van de opening van de Novemberfoor Lier 2022. Blikvangers van de kermis zijn verschillende grote en spectaculaire attracties, waaronder de thrillride Remix. De Remix is voor het eerst te zien in Lier.   

Remix Lier kermis 2022
De Remix: het moderne broertje van de Techno Power

De Novemberfoor Lier 2022 op YouTube

Bekijk een video over de kermis in Lier 2022 op het YouTube-kanaal van Even Op Stap:

Lijst en foto’s van alle attracties op de Novemberfoor in Lier 2022

Wil je de volledige lijst van alle attracties en eet- of drankkramen op de Novemberfoor te Lier? Download hieronder de complete attractielijst! Je krijgt ook toegang tot 70 exclusieve foto’s in hoge resolutie waarop alle attracties te zien zijn. Wij vragen hiervoor een kleine bijdrage van 1,45 euro. Je kunt de lijst en de foto’s onmiddellijk downloaden na online betaling.

Sensatie op de Novemberfoor Lier 2022 

De thrillride Remix is het moderne broertje van de bekende Techno Power, die al op vele grote Belgische kermissen te gast was. Deze attractie bestaat uit een snel draaiende molen met zes armen, met op de uiteinden roterende gondels die alle kanten op zwieren. Net als vorige jaren staat naast het stadhuis op de Grote Markt de booster Speed XXL: een draaiarm van 45 meter hoog met een topsnelheid van 130 kilometer per uur!     

De booster Speed XXL naast het belfort van Lier

Wie nog meer ‘kermiskicks’ wil beleven, mag zich wagen aan de Flying Jump, een draaimolen met acht zeer snel op en neer bewegende armen, met gondels op het uiteinde. In de Flying Jump beleef je versnellingen tot 5G, zowat hetzelfde als in een straaljager! Mis ook de tripride (‘lambada’) Crazy Surf niet, een attractie met 18 zitjes naast elkaar waarbij je in een duizelingwekkende vaart van links naar rechts en van boven naar beneden beweegt.    

Flying Jump Novemberfoor Lier
De Flying Jump: versnellingen zoals in een straaljager

Bekijk de kleurrijke attractie Flying Jump op het YouTube-kanaal van Even Op Stap:

Familie-attracties op de kermis in Lier 2022

Naast de spectaculaire kermisattracties waar niet elke foorbezoeker zich aan waagt, vind je op de Novemberfoor Lier 2022 ook tal van ‘rustiger’ gezinsattracties, geschikt voor jong en oud. Hoewel, rustig…  De bidule (rupsmolen) Movie Star bezorgt je nog steeds flink wat kriebels in de buik! Zowel kleine als grote kermisgangers beleven veel plezier in het funhouse Ibiza en het spiegeldoolhof Escape. En een Novemberfoor zonder de botsauto’s American Bump Cars is natuurlijk helemaal ondenkbaar. 

Movie Star kermis Lier
Rupsmolen Movie Star: met een duizelingwekkende snelheid rondjes draaien
Funhouse Ibiza: veel pret voor gans de familie

Bezoek spotgoedkoop Plopsa Station Antwerp!

Tickets verkrijgbaar bij Tripper.be met een aanzienlijke korting!

Naar de Novemberfoor met de jongste kermisliefhebbers

Ook het jonge volkje komt aan zijn trekken op de Novemberfoor Lier 2022. Meerdere draai- en vliegmolens wachten op de kleinste kermisgangers, net als de buggy’s van de Safari Trein en de botsautootjes Mini Bumper Cars. De bungee trampolines Salto Fun en de kleine achtbaan Buggy trekken eveneens de aandacht. Vergeet ook niet om met je kroost de talrijke eendjeskramen en de kinderschietkraam te bezoeken.      

Salto Fun
Veel kinderplezier op de bungee trampolines Salto Fun
Zwiermolen TnT Lier kermis 2022
Zwiermolen TnT voor de kleinste kermisgangers

En wat staat er nog meer op de kermis in Lier? 

De Novemberfoor in Lier is een kermis met alles erop en eraan. Wij telden niet minder dan acht lunaparken, vier schietkramen en een tiental spellenkramen. Honger of dorst op de kermis? Je hebt de keuze uit zo’n veertien eet- of drankkramen, waaronder een frituur, hotdogkramen, suikerspin-, snoep- en gebakkramen.  

Kamelenrace-spel Lier Novemberfoor 2022
Kamelenrace-spel op de kermis te Lier

Speciale kermisdagen op de Lierse Novemberfoor

  • donderdag 3 november: opening van de kermis om 14 u
  • vrijdag 4 november: om 21 u vuurwerk op de evenementenweide aan de Netelaan
  • dinsdag 8 november: prikkelarme kermis vanaf 16 u tot 19 u
  • woensdagen 9 en 16 november: familiedagen met animatie
  • zaterdag 19 november: intrede van Sinterklaas op de kermis
  • zondag 20 november: traditionele berenworp als afsluiting van de foor. Eetkramen en lunaparken blijven open tot dinsdag 22 november
Lunapark
Aan lunaparken geen gebrek op de Lierse Novemberfoor
Info

Novemberfoor Lier 2022: locatie, openingsuren en extra info

  • Periode: vanaf donderdag 3 november t/m zondag 20 november. Eetkramen en lunaparken blijven staan tot en met dinsdag 22 november
  • Locatie: Grote Markt, Zimmerplein en Gasthuisvest te Lier
  • Openingstijden: de attracties zijn zeker geopend vanaf 16 u tot 20 u. De foorkramers mogen echter vroeger openen en later sluiten, tot ten laatste middernacht op weekdagen en 1 u ’s nachts in het weekeinde
  • Extra infostadsbestuur Lier

Nog een tip van Even Op Stap: combineer jouw bezoek aan de Novemberfoor met een superinteressante stadswandeling in Lier van 4,3 kilometer! 

Over Even Op Stap

Even Op Stap: dé site waar je leuke ideetjes opdoet voor uitstapjes in gans België!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Een reactie plaatsen

Follow by Email

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Wens je het volledige artikel op deze webpagina (inclusief kaart en afbeeldingen) afgedrukt op papier te ontvangen?  Dat kan! Schrijf VOORAF het bedrag van 6 euro over op bankrekening BE58 7360 2679 2979 van Xianti Freelance, en vul onderstaand formulier in. Wij sturen het afgedrukte artikel via de post naar jou toe zodra we de betaling ontvangen hebben.   

Wegens vakantie van de redactieleden van Even Op Stap is deze service momenteel niet beschikbaar. Vanaf zondag 10 april kunt u opnieuw gebruikmaken van deze service.     

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, waarvan u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Wegens vakantie van de redactieleden van Even Op Stap is deze service momenteel niet beschikbaar. Vanaf zondag 10 april kunt u opnieuw gebruikmaken van deze service.     

Wens je het volledige artikel op deze webpagina (inclusief kaart en afbeeldingen) als pdf-bestand, zodat je het nadien zelf kunt afprinten?  Dat kan! Schrijf VOORAF het bedrag van 2,5 euro over op bankrekening BE58 7360 2679 2979 van Xianti Freelance, en vul onderstaand formulier in. Wij mailen het artikel als pdf-bestand naar jou zodra we de betaling ontvangen hebben.