Brabants Winterfestijn in Breda: kermis, pretpark en circus

BELANGRIJKE MEDEDELING

Helaas werd het Brabants Winterfestijn om een niet nader genoemde reden door de organisatoren afgelast. Wie al een toegangsticket had gekocht, krijgt dit volledig terugbetaald.  

Nu de Halloweenperiode achter de rug is, kijkt iedereen weer uit naar de gezellige eindejaarsfeesten. In de loop van december worden op tal van plaatsen sfeerrijke kerstmarkten en winterevenementen georganiseerd. In dit artikel schenken we aandacht aan de unieke winterhappening Brabants Winterfestijn in Breda. Dit evenement is een mix van kermis, pretpark en circus, en gaat zowel binnen als buiten door.

(Foto’s overgenomen van: Actievandedag.be)

Circus Brabants Winterfestijn
Ook circusartiesten zijn te gast op het Brabants Winterfestijn

Brabants Winterfestijn in Breda: niet te missen winterevenement 

Vanaf 17 december 2022 tot en met 8 januari 2023 gaat in de evenementenhal Breepark te Breda de winterhappening Brabants Winterfestijn door. Het Winterfestijn was de voorbije twee jaar ook al gepland, maar mocht toen niet doorgaan wegens de corona-epidemie. Het Brabants Winterfestijn in Breda lijkt op een kermis, pretpark én circus tegelijk. Ook is er aan meer dan voldoende eet- en drankgelegenheden gedacht. Het grootste deel van de attracties staat binnen in de hal, terwijl je buiten de spectaculaire hoge attracties vindt.       

Heroes City Funhouse
Het funhouse Heroes City is een van de verwachte attracties op het Winterfestijn

De grote publiekstrekkers op het Brabants Winterfestijn in Breda

Liefhebbers van kermissen en pretparken zullen zich niet vervelen op Brabants Winterfestijn. Op de voorlopige attractielijst staan onder meer de tripride Extreme Trip, de supersnelle rupsbaan Cocoon en de swingmill Beach Party. De sensationele booster (draaiarm) Hell Raiders, 40 meter hoog, vind je uiteraard op het buitenterrein. Veel plezier beleef je ook in het funhouse Heroes City, het glazen doolhof Rainforest Labyrinth, de reuzeninktvis Polyp en de botsauto’s Autoscooter.    

Extreme Trip Brabants Winterfestijn in Breda
Kriebels in de buik op de tripride Extreme Trip

Naast deze attracties voor grootvermaak vind je in Breepark ook een groot aantal ‘kermisklassiekers’, zoals een schietsalon, de kamelenderby, het basketbalspel en diverse lunapark-attracties.   

Het Winterfestijn voor kinderen

De jongste bezoekers van het Winterfestijn amuseren zich te pletter op de vliegmolen Flying Jumbo, de bungee-trampolines en de Crazy Bumper Cars.  Ook niet te missen voor de kids: de mini-achtbaan Adventure Ride en de draaimolen Tea Cups. Bovendien wacht er nog een traditionele eendjeskraam op jonge vissertjes.   

Dolle pret op de vliegmolen Flying Jumbo

De ticketverkoop voor het Brabants Winterfestijn in Breda is gestart!

Je kunt nu al tickets kopen voor het Brabants Winterfestijn. Kies een bepaalde dag en een tijdslot. Beschikbare tijdsloten zijn 10u tot 13u45, 14u tot 17u45 en 18u tot 21u45. Een regulier ticket van 22,50 euro geeft je onbeperkt toegang tot alle bewegende indoor attracties (binnen in de hal Breepark). Met een VIP-ticket van 27,50 euro krijg je onbeperkt toegang tot alle bewegende indoor én outdoor attracties, dus ook de attracties op het buitenterrein. Je kunt eveneens een VIP-totaal ticket van 42,50 euro kopen, met onbeperkte toegang tot alle bewegende attracties én 8 betaalmunten voor consumpties. De ticketverkoop verloopt via Ticketmaster. 

Grote korting op een regulier ticket bij Actievandedag 

Profiteer van een aanzienlijke korting op een regulier ticket van 22,50 euro bij voordeelsite Actievandedag! Voor slechts 6,50 euro (71% korting!) biedt Actievandedag reguliere tickets aan voor het Brabants Winterfestijn. Mis deze kans niet! 

Info

Brabants Winterfestijn in Breda: openingsuren, periode, locatie en extra info 

  • Periode: vanaf 17 december 2022 tot en met 8 januari 2023
  • Openingsuren: er zijn per dag drie tijdsloten voorzien: 10u tot 13u45, 14u tot 17u45 en 18u tot 21u45
  • Locatie: evenementenhal Breepark, Bavelseparklaan, Breda. Gratis parking. 
  • Extra info: website van het evenement 

Geïnteresseerd in nog meer leuke daguitstapjes? Je vindt ze bij Even Op Stap!

Over Even Op Stap

Even Op Stap: dé site waar je leuke ideetjes opdoet voor uitstapjes in gans België!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Een reactie plaatsen

Follow by Email

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden. 

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, waarvan u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Klik op onderstaande knop om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: verlaat de bevestigingspagina niet zonder op de link te klikken!!! Anders kunt u de gevraagde bestanden niet meer downloaden.

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Vul eerst uw e-mailadres in en klik of tik op de knop onderaan om naar de betaalpagina te gaan. Na online betaling ziet u een bevestigingspagina met een link waarop u moet klikken of tikken. Zo krijgt u toegang tot een gedeelde map op Google Drive, vanwaar u de gevraagde bestanden kunt downloaden. De (gezipte) bestanden komen terecht in de downloadmap (‘Downloads’) van uw toestel. 

LET OP: vergeet niet om na de betaling op de link onderaan de bevestigingspagina te klikken of te tikken!!!

Wij vragen u eerst om hieronder uw e-mailadres in te vullen. Daarna wordt u doorverbonden met de betalingspagina voor de online betaling van de gevraagde bestanden.