Pennenzakkenrock editie 2019: 25 jaar kinderfestival in Zilvermeer Mol

Op donderdag 27 juni 2019 is het provinciaal recreatiedomein Zilvermeer te Mol opnieuw het decor van het kinderfestival Pennenzakkenrock. Jongens en meisjes van 8 tot 14 jaar kijken op het einde van het schooljaar reikhalzend uit naar dit unieke festival op kindermaat. Pennenzakkenrock editie 2019 is een jubileumuitgave, want het evenement bestaat precies 25 jaar. Niet minder dan 23000 leerlingen van meer dan 400 scholen worden in het Zilvermeer verwacht. 

Gers Pardoel Pennenzakkenrock editie 2019
Gers Pardoel staat op het programma van Pennenzakkenrock (foto: Wikimedia Commons, author: Richard Broekhuijzen)

Grote namen op de affiche van Pennenzakkenrock editie 2019

De organisatie bespaarde kosten noch moeite om van deze jubileumeditie van Pennenzakkenrock een succes te maken. Op het hoofdpodium maken onder meer de Ketnetband en de cast van de Vlaamse jeugdserie #LikeMe hun opwachting. Maar ook Gers Pardoel, Gio Kemper en De Romeo’s ontbreken niet op de line-up. Dit jaar staat er bovendien een tweede (dj-)podium op het strand, waarop grote namen als Regi en DJ F.R.A.N.K zich uitleven. 

Ook De Romeo's maken hun opwachting op Pennenzakkenrock editie 2019 (foto: aangepast van Wikimedia Commons, author: Markfan)

Meer dan alleen een muziekfestival: randanimatie Pennenzakkenrock

Naar Pennenzakkenrock kom je niet alleen om naar je favoriete muziek te luisteren. De organisatie voorziet traditioneel een heleboel activiteiten voor de jonge festivalgangers. Ook dit jaar mogen de bezoekers hun hart ophalen op een zweefmolen, op een klimmuur, in de waterspeeltuin, op de trampolines enzovoorts. Wie meer voelt voor boogschieten, katapultschieten of BMX’en komt eveneens aan zijn trekken. Bovendien mogen de echte avonturiers zich wagen aan zeilen, raften, waterskiën, het touwenparcours Zipline en nog veel, veel meer… 

Pennenzakkenrock editie 2019: meer info

  • Plaats: Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2 te Mol

  • Datum: donderdag 27 juni 2019

  • Programma en festivalplan: www.pennenzakkenrock.be
error

Een reactie plaatsen

Follow by Email
Facebook
TWITTER